Prodej rodinného domu 180 m², Bublava

7 390 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Anomia Real Estate

Praha, Karolinská 654/2

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ať už by Vás lákalo vlastnit investiční nemovitost ve vyhledávané turistické lokalitě, nebo hledáte prostorné bydlení pro vaši vícečlennou rodinu, určitě byste neměli přehlédnout tento krásný dům, který se nachází v obci Bublava.

Bublava leží v Krušných horách a je ze všech stran obklopena krásnou přírodou a vrcholky hor. Lokalita je vyhledávaným místem pro turisty, cyklisty a díky rozsáhlému lyžařskému areálu a běžkařským tratím také pro milovníky zimních sportů.

Dům má dvě podlaží. Dominantou přízemní je prostorný obývací pokoj se zděným krbem, ze kterého je přímý výstup na terasu. V přízemí dále najdeme kuchyni a jeden samostatný pokoj, který má kromě vstupu z obývací části také samostatný vstup z venku a vlastní koupelnu.

V druhém patře jsou 4 pokoje a další tři samostatné koupelny. Dům je velmi dobře dispozičně řešený a nabízí novým majitelům řadu možností, jak si ho do tvořit podle svých představ. Na jihozápadní straně je z pokoje výstup na zastřešenou terasu s krásným výhledem do okolní přírody.

Okolní krajina nabízí širokou škálu možností pro sportovní, turistické a rekreační vyžití, jako jsou například rozhledny, zoo, nebo Skiareál Bublava se sedačkovou lanovkou, 7mi vleky a občerstvením, který je 2 kilometry od domu. Svahy jsou technicky zasněžované a velká část z nich je také uměle osvětlená, takže na své si tady přijdou i příznivci večerního lyžování.

Bublava leží v těsné blízkosti česko-německé státní hranice, takže zde jezdí i zahraniční turisté. Veškerou občanskou vybavenost, jako jsou supermarkety, škola, nebo zdravotní středisko, najdete ve městě Kraslice, které je vzdálené 5 kilometrů.

Pokud Vás nabídka zaujala, tak nám zavolejte. Rádi Vám řekneme více informací.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 367
Stav objektu Bezvadný
Plocha pozemku 3 414 m²
Plocha užitná 180 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Anomia Real Estate

Praha, Karolinská 654/2

Zobrazit kompletní nabídku RK

Anomia Real Estate

Sdílet nemovitost

TOPlist